Mitä asiakkaani sanovat IHRM-akatemiasta?

 

”IHRM-akatemia antoi oivan mahdollisuuden paneutua kiinnostaviin IHRM-teemoihin oheisluettavan kirjan ja keskustelujen avulla. Parasta antia olivat ryhmäkeskustelut HR-kollegoiden kanssa kokemuksia ja näkemyksiä jakaen. Lisäksi keskustelimme Marjan johdolla viimeaikaisista tutkimuksista Marjan varmistaessa samalla aiheessa pysymisen. Varsin toimiva konsepti, suosittelen!”

Tiina, HR Manager


”IHRM-akatemian konsepti toimi mielestäni erittäin hyvin. Tapaamisissa käsiteltävät teemat olivat HR-työssä ajankohtaisia ja mielenkiintoisia. Lukemamme kirja oli selkeä, hyvin kirjoitettu sekä todella kattava kaikkine osa-alueineen. Tapaamisajankohdat informoitiin hyvissä ajoin. Vierailut eri yrityksissä olivat antoisia, ja oli kiva kuulla HR-toiminnan paikallisista käytännöistä. Keskustelut muiden HR-ammattilaisten kanssa olivat aina hedelmällisiä ja antoivat ajateltavaa omaan työhön. Haasteet tuntuvat olevan hyvin samantyyppisiä riippumatta yritysten toimialueesta tai koosta. Toisaalta vahvistui myös käsitys siitä, että teemme täällä meillä oikeita asioita. Myös kirjan lukeminen oli hyödyllistä. Kirjaan voi palata nyt jälkeenpäinkin aina tarvittaessa. Suosittelen osallistumista HR-henkilöille, joilla on kohtuullisen laaja kokemus HR-kentästä. Tämä mahdollistaa kokemusten jakamisen ja sparraamisen muiden kanssa. Marja toimi vetäjänä erittäin hyvin ja napakasti. Tapaamiset toimivat todella hyvin ja tapaamisista poistuin aina energisenä ja hyvällä tuulella.”

Siru Turtiainen, Human Resources Manager, Vaisala Oyj


”Erityisen hyvää IHRM-akatemiassa on yhdistelmä teoriaa ja käytäntöä. IHRM-akatemia tarjoaa tutkittua tietoa. Ennakkoon annettu teorialukeminen loi hyvän pohjan ja viitekehityksen oman kokemuksen lisäksi. Odotin jokaista tapaamista innolla. Oivalsin aina jotakin uutta ja sain uusia näkemyksiä tai vahvistusta omalle käsitykselleni. Ja kaiken kruunasi todella intensiivinen keskustelu – minulle jäi energinen olo jokaisen tapaamiskerran jälkeen. Suosittelen IHRM-akatemiaa HR-ammattilaiselle, joka haluaa syventää omaa osaamistaan ja on halukas ammentamaan omista ja muiden kokemuksista.”

Hanna R., Henkilöstöjohtaja


”IHRM-akatemia on erinomainen paikka syventää teoreettista HR-osaamista globaalien aihealueiden parissa sekä jakaa kokemuksia niiden käytäntöön soveltamisesta eri yrityksissä ja toimialoilla. Akatemiassa käyty luottamuksellinen ja avoin keskustelu on paitsi energisoivaa myös erittäin hyödyllistä mietittäessä HR-käytäntöjen kehittämistä omassa yrityksessä.”

Janne Sivén, Head of HR Operations Finland, Nordea


”IHRM-akatemia tarjosi puitteet monipuolisille ja arvokkaille keskusteluille eri IHR:n alueilta. Jokainen osallistuja perehtyi ennen tapaamisia Marjan harkiten valitsemaan materiaaliin, jota hyödynsimme mielenkiintoisissa, laaja-alaisissa ja vahvasti myös osallistujien kokemuksia ja näkemyksiä eri toimialoilta hyödyntävissä keskusteluissa. Opin IHRM-akatemiassa paljon uutta ja sain mahdollisuuden myös syventää aiempaa osaamistani. IHRM-akatemia oli lisäksi mitä mainioin tapa verkostoitua.”

VP Business HR, Finnair


”IHRM-akatemia oli oikein hyvä ja antoisa kokonaisuus. Akatemia innosti (lue: pakotti ottamaan aikaa) lukemaan alan kirjallisuutta. Ryhmä oli sopivan pieni ja aiheet kiinnostavia. Akatemiatapaamiset antoivat hienon mahdollisuuden sparrailla muiden HR-ammattilaisten kanssa mieltä askarruttavista asioista. Näkökulmat moneen HR-alueeseen lavenivat. Suosittelen IHRM-akatemiaan osallistumista HR-alalla työskenteleville tai siitä kiinnostuneille.”

Laura A., HR Business Partner