GLOBAL MOBILITY -tutkimuskatsaus

 

Toimitko ulkomaankomennuksista ja muista ulkomailla työnteon tavoista vastaavana HR-ammattilaisena tai liiketoimintajohtajana? Tarjoatko niihin liittyviä palveluita? Oletko viranomainen, joka hoitaa työntekijöiden kansainvälisiin siirtoihin ja ulkomailla työskentelyyn liittyviä asioita? Global Mobility -tutkimuskatsaus seuraa puolestasi alan selvityksiä, kyselyjä ja tutkimustuloksia, joista saa välttämätöntä tietoa oman työn tueksi, mutta joihin harvoin on aikaa itse paneutua laajasti. 

 

  • GM-tutkimuskatsaus antaa kattavan yleiskuvan globaalin mobiliteetin tilanteesta ja lähitulevaisuuden kehityksestä maailmanlaajuisesti.
  • Perustuu kuluneen vuoden aikana julkaistujen, eri tahojen tekemien tutkimusten, selvitysten ja kyselyjen tuloksiin, jotka meta-analysoidaan tutkimuskatsausta varten. Suomen osalta tietoa kerätään lisäksi haastatteluilla.
  • Tulokset raportoidaan tyypillisesti 2–3 tunnin tilaisuudessa ja tavalla, josta on helppo johtaa mahdolliset vaikutukset omaan työhösi.
  • GM-tutkimuskatsauksia on tehty vuodesta 2005 lähtien. Vuoteen 2013 vain IHRM-klubilaisten käyttöön rajattu katsaus on nyt myös sinun hyödynnettävissäsi.       
  • Hyödyllinen sinulle, joka et itse ehdi riittävän kattavasti seurata ulkomaankomennuksiin ja globaaliin mobiliteettiin kohdistuvaa tutkimusta. Katsaus tuo ulottuvillesi alan tilanteen ja kehitysnäkymät ja auttaa sinua toimimaan myös tulevaa ennakoiden.

Haluatko lisätietoja? Lähetä yhteydenottopyyntö